Het gebruik van de handleidingen en Help

Gebruik de instructiehandleidingen en de help waar nodig.
Informatie over het installeren en starten van deze toepassing
Zie de Installatiehandleiding.
Leren werken met Ricoh TotalFlow Production Manager
Raadpleeg de handleiding Snel aan de slag.
Informatie over de functies en basisbewerkingen van deze toepassing
Zie de Gebruikershandleiding.
Om meer te weten te komen over het configureren van scherminstellingen
Raadpleeg de help voor het veld op het scherm.

De instructiehandleidingen bekijken (Installatiehandleiding en Gebruikershandleiding)

Gebruik deze procedures om de instructiehandleidingen (HTML/PDF) te bekijken.

De beschrijvingen in de HTML- en PDF-versie van de instructiehandleidingen zijn hetzelfde.

• U geeft als volgt de Gebruikershandleiding in HTML weer:
    • Klik in de gebruikersinterface van TotalFlow Production Manager op Help, de Help-knop, aan de rechterkant van de menubalk en klik vervolgens op Help.
    • Als u niet op TotalFlow Production Manager bent aangemeld, voer dan deze url in een internetbrowser in: http://hostnaam:15888/help/index.jsp. De naam van de computer waarop TotalFlow Production Manager is geïnstalleerd, is hostnaam.
    HTML-gebruikershandleiding
  • Om de PDF-handleidingen weer te geven, klikt u op Start, gaat u naar Alle programma's, vervolgens RICOH TotalFlow Print Manager en klikt u vervolgens op Installatiehandleiding or Gebruikershandleiding.
PDF-gebruikershandleiding

De ballonhelp bekijken

• Wanneer u de muisaanwijzer boven bepaalde items pagina's van de gebruikersinterface houdt (aanwijzen zonder te klikken), verschijnt er Help-informatie over dit item in een ballon.
    Help-knop voor Taak verplaatsen
  • Klik op Vraagteken om de contextafhankelijke Help voor de eigenschap weer te geven. Klik in de contextafhankelijke Help op Vraagteken om de verwante pagina in de Gebruikershandleiding in HTML weer te geven.
Ballonhelp