Naar een nieuwere versie upgraden

Wanneer u TotalFlow Production Manager al heeft geïnstalleerd, kunt u upgraden naar een nieuwere versie zonder dat u daarvoor uw bestaande software hoeft te verwijderen.
Voor het installeren van een nieuwere versie van TotalFlow Production Manager heeft u de TotalFlow Production Manager installatiemedia nodig.

U kunt de permanente licentie installeren zodra TotalFlow Production Manager is geüpgradet. U hoeft niet te wachten totdat de proeflicentie vervalt.

Belangrijk:
  • Als u TotalFlow Production Manager upgradet naar 4.3 en uw huidige versie ouder is dan 3.1, upgrade dan eerst naar 3.1 en vervolgens naar 4.3.
  • Indien u wilt overstappen op een nieuw besturingssysteem en u momenteel een versie gebruikt die ouder is dan 3.1, voert u eerst een upgrade uit naar 3.1 en vervolgens naar 4.3. Volg de instructies in de sectie Migreren naar een nieuw besturingssysteem.
Voer deze procedure uit op de computer waarop u TotalFlow Production Manager heeft geïnstalleerd.
  1. Meld u bij Windows aan als beheerder.
  2. Plaats het installatiemedium voor TotalFlow Production Manager in het station.
    De installatie start automatisch. Als het niet werkt, start u setupTFPM_64.exe in de hoofdmap van de DVD.
  3. Het introductiescherm van TotalFlow Production Manager wordt weergegeven:
    Introductiescherm
  4. Selecteer een taal voor het installatieprogramma en klik op OK.

Het dialoogvenster Introductie wordt geopend.

5. Klik op Installeren.

Het installatieprogramma controleert of de vereisten voor op uw systeem zijn geïnstalleerd. Dit kan enige minuten duren.

Het dialoogvenster Licentieovereenkomst wordt weergegeven.

6. Ga als volgt te werk in het dialoogvenster Licentieovereenkomst:
    1. Lees de licentieovereenkomst.
    2. Klik op Ik ga akkoord met de licentieovereenkomst.
    3. Klik op Volgende.
  7. Selecteer in het dialoogvenster Back-up maken van gegevens Ja.
    Het paneel Back-upmap wordt weergegeven. Selecteer een map of voer een mapnaam in voor het opslaan van het bestand met back-upgegevens en klik dan op Volgende.
    Belangrijk: Wanneer het upgraden om wat voor reden dan ook mislukt, gebruik dan het migratiescript migrateReload.bat om uw gegevens te herstellen. Om het script uit te voeren, volgt u de instructies in Migreren naar een nieuw besturingssysteem.

Om er zeker van te zijn dat uw gegevens worden hersteld, voert u het script uit op een schone TotalFlow Production Manager-installatie.

8. In een pop-up-venster wordt gemeld dat u een oudere versie van TotalFlow Production Manager heeft en er wordt gevraagd of u de nieuwe versie wilt installeren. Klik op Ja.

De nieuwe versie van TotalFlow Production Manager is geïnstalleerd en geactiveerd.

9. Als het dialoogvenster Windows-beveiligingswaarschuwing wordt geopend tijdens de installatie, klikt u op Blokkering opheffen.
  10. Klik op Volgende.

Het dialoogvenster Installatie voltooid wordt weergegeven.

11. Klik op Gereed.
    Opmerking:
  1. Het is raadzaam de cache van de internetbrowser te wissen voordat u een nieuwe installatie of upgrade uitvoert.
  2. U kunt geen x64-versie op een x86-besturingssysteem installeren.