Taken preflighten met Externe Preflight

Ga als volgt te werk om taken te preflighten met PitStop Server:
  1. Meld u bij TotalFlow Production Manager aan als beheerder.
  2. Klik in de menubalk op Bewerkingen..
  3. Selecteer op het tabblad Workflows de workflow waarnaar u taken voor preflighting wilt sturen en klik op Workflow bewerken het pictogram Workflow bewerken. Of klik met de rechtermuisknop op de workflow en selecteer Editor en eigenschappen....
  4. Ga naar de pod Activiteiten, selecteer de activiteit Externe Preflight en klik op Kopiëren.
  5. Selecteer de pagina Taakstandaarden in het dialoogvenster met activiteiteigenschappen dat wordt geopend.
  6. Stel de standaardwaarde voor de taakeigenschap Preflight-profielpad in op de naam van het Preflight-profiel.
  7. Klik op OK.

U ziet de nieuwe activiteit in het gedeelte Aangepast van de Activiteiten-pod.

8. Sleep de nieuwe activiteit naar de workflow en zet de activiteit daar neer.
  9. Sla de workflow op.

Wanneer de taak de activiteit Externe Preflight bereikt, verzendt TotalFlow Production Manager de taak naar het preflight-programma en slaat deze het preflight-rapport op. Als er meer preflight-fouten of -waarschuwingen zijn dan aangegeven in het Foutdrempel van profielrapport en Waarschuwingsdrempel van profielrapport, gaat de taak naar de Fout voortgangscategorie. Anders gaat de taak gaat naar de volgende activiteit in de workflow.

Opmerking: Deze activiteit kan alleen gebruikt worden voor pdf-bestanden. Wanneer u taken met andere gegevensstromen heeft ingediend, resulteert de stap Externe Preflight in een foutmelding.

10. Om het preflight-rapport weer te geven, selecteert u de taak en klikt u op Meer en vervolgens op Preflight-rapport.