Weergave van kolommen wijzigen

U kunt de kolommen aanpassen voor de Alle taken-, Papiersoorten- en Gebruikers-pod. U kunt de breedte van de kolommen wijzigen, kolommen toevoegen of verwijderen en de volgorde van kolommen opnieuw indelen.
  • Als u de breedte van kolommen wilt wijzigen, sleept u het scheidingsteken tussen twee kolomkoppen naar een nieuwe positie.
  • Ga als volgt te werk om kolommen aan de podweergave toe te voegen of te verwijderen:
    1. Klik op Hulpprogramma's, het hulpprogrammapictogram, en klik vervolgens op Kolommen beheren....
    2. Voeg in het dialoogvenster Kolommen beheren eigenschappen toe aan de lijst of verwijder eigenschappen uit die lijst.
      In de pod wordt een kolom getoond voor elke eigenschap, ongeacht hoeveel er zijn geselecteerd.
  • U kunt de volgorde van kolommen als volgt wijzigen:
    • In het dialoogvenster Kolommen beheren kunt u eigenschappen omhoog of omlaag verplaatsen. De eigenschappen bovenaan de lijst staan links in de weergave.
    • Sleep een kolom naar een nieuwe positie.