Maximale dichtheid toepassen

Tijdens het kalibreren van de printer kan de maximale dichtheid voor een of meer kleuren worden gewijzigd in een lagere waarde. Door de maximale dichtheid toe te passen, wordt de uitvoer met maximale dichtheid toegepast, ongeacht de kalibratie.
Opmerking: De Afdrukkwaliteit-instellingen zijn alleen beschikbaar wanneer ze worden ondersteund door de printerconfiguratie.
U kunt als volgt maximale dichtheid toepassen:
  1. Klik links in het scherm op Afdrukkwaliteit.
  2. Afhankelijk van het printertype gaat u naar Maximale belichting gebruiken of naar Maximale printerdichtheid gebruiken en selecteert u een van de opties in de lijst.