Pods filteren

U kunt de objecten controleren die worden weergegeven in de pods Printers, Workflows, Alle taken, Papiersoorten en Gebruikers door een filter te maken.

U kunt bijvoorbeeld de pod Alle taken filteren op waarden, zoals Naam, Aangevraagde printer en Status.

Ga als volgt te werk om een door de gebruiker gedefinieerde filter in te stellen:

1. Klik in de titelbalk van de pod op het balkgebied naast Zoeken, het zoekpictogram.
  2. Voer in het tekstvak naast het pictogram de waarde in waarop u de vermeldingen wilt filteren.

De pod toont alleen objecten met de waarde die u voor elk van de eigenschappen heeft ingevoerd.

Opmerking: Als u letters hebt ingevoerd, worden taakwaarden gezocht die de desbetreffende tekst bevatten. Bijvoorbeeld: a komt overeen met a, abc, bca, cab, enzovoort.
  3. Sluit het gedeelte voor het definiëren van filters om het filter te verwijderen.