Specifieke PDF-instellingen configureren

U kunt specifieke instellingen configureren die van toepassing zijn op PDF-bestanden.
Deze instellingen gelden alleen voor de PDF-bestanden die naar de printers worden verzonden. Sommige opties zijn mogelijk niet van toepassing en zijn afhankelijk van de beschikbare configuratie.
U kunt als volgt specifieke PDF-instellingen configureren:
  1. Vouw het Geavanceerde instellingen-gedeelte in de sectie Kleur uit.
  2. Als u trapping wilt gebruiken om slechte kleurregistratie te compenseren, selecteert u een waarde uit de lijst Trap uitvoeren.
  3. Gebruik de optie Zwartpunt compensatie om de schaduwdetails voor PDF-taken te behouden. U kunt de compensatie afzonderlijk instellen voor afbeeldingen, grafische elementen en kleurruimten of alleen Aan selecteren zonder de details voor de gedeelten Afbeeldingen en Grafische afbeeldingen weer te geven. Klik op Details weergeven om de gedeelten uit te vouwen.