Installatie van TotalFlow Production Manager ongedaan maken

Als u de installatie van TotalFlow Production Manager ongedaan wilt maken, dient u hiervoor het hulpprogramma Programma's en onderdelen van Windows te gebruiken.

Ga als volgt te werk om de installatie van TotalFlow Production Manager ongedaan te maken:

1. Meld u bij Windows aan als lokale beheerder.
  2. Ga naar het Configuratiescherm.
  3. Stel de weergave van Configuratiescherm in op Grote pictogrammen of Klassieke weergave.
  4. Dubbelklik op Programma's en onderdelen.

Het dialoogvenster Programma's en onderdelen wordt weergegeven.

5. Selecteer RICOH TotalFlow Production Manager en klik vervolgens op Verwijderen/wijzigen.

Het introductiescherm van TotalFlow Production Manager wordt weergegeven, gevolgd door het dialoogvenster Back-up maken van gegevens.

6. Voer een van de volgende handelingen uit:
    • U maakt als volgt een back-up van TotalFlow Production Manager
      1. Selecteer Ja en klik op Volgende.

Het dialoogvenster Back-ups maken van taken wordt weergegeven.

2. Selecteer Ja als u taken in het back-upbestand wilt opnemen of klik op Nee als u taken niet wilt opnemen en klik vervolgens op Volgende.

Het dialoogvenster Back-upmap wordt weergegeven.

3. Klik op Kiezen. Selecteer de map waarin u het back-upbestand wilt opslaan en klik op OK. U kunt elke gewenste map kiezen. We raden installation_drive:\installation_folder\bin aan.
      4. Klik op Volgende.

Het back-upbestand is aangemaakt. De standaard bestandsnaam is migrateData.zip.

• Selecteer Nee en klik op Volgende om het programma te verwijderen zonder een back-up te maken.

Het dialoogvenster Installatie van TotalFlow Print Manager ongedaan maken wordt weergegeven.

7. Klik op Installatie ongedaan maken.

Het dialoogvenster Verwijderen voltooid wordt weergegeven.

8. Windows opnieuw opstarten:
    • Selecteer Ja, start mijn systeem opnieuw op als u Windows meteen opnieuw wilt opstarten.
    • Selecteer Nee, ik wil zelf mijn systeem opnieuw opstarten als u Windows op een later tijdstip opnieuw wilt opstarten.
  9. Klik op Gereed.
    Opmerking: Nadat de computer opnieuw is opgestart, voert het verwijderingsproces een paar extra bewerkingen uit. Zet het apparaat niet uit.