Taken van TotalFlow Production Manager indienen

U kunt de functie Snelle indiening gebruiken om PS-, PCL-, PDF-, TIFF-, PNG- of JPEG-bestanden in te dienen bij een workflow door de bestanden naar de pagina Bewerkingen van de gebruikersinterface van TotalFlow Production Manager te slepen.

Volg de onderstaande stappen op om bestanden voor snelle indiening te uploaden in de Alle taken-pod:

1. Klik in de menubalk op Bewerkingen..
  2. Zorg ervoor dat de workflow is geconfigureerd in TotalFlow Production Manager.
  3. Selecteer een of meer bestanden en sleep deze naar de pagina TotalFlow Production Manager Bewerkingen.
    U ziet een bericht waarin de toegestane bestandstypen en de beschikbare workflows worden weergegeven waarnaar u een taak kunt indienen.
  4. Zet het bestand neer in het geselecteerde workflowkader.
    Als de workflow is ingeschakeld, wordt de taak ingediend en kunt u deze raadplegen in deAlle taken-pod. Als de workflow is uitgeschakeld, wordt het dialoogvenster Snelle indiening weergegeven:
  5. Selecteer een ingeschakelde workflow of klik op Inschakelen, het pictogram Inschakelen om de geselecteerde workflow in te schakelen.
  6. Om meer bestanden aan de lijst toe te voegen, herhaalt u stap 3 hierboven.

De bestanden worden binnen elke groep met gesleepte bestanden op alfabetische volgorde weergegeven. De laatste set gesleepte bestanden is altijd geselecteerd.

Als u een niet-ondersteund bestandtype selecteert, wordt het volgende bericht weergegeven: Sommige geselecteerde bestanden hebben een bestandsindeling die niet wordt ondersteund. Wilt u doorgaan met de ondersteunde bestanden?.

7. Klik op OK.
  8. Sleep de bestanden omhoog of omlaag om deze naar wens opnieuw te ordenen.
  9. Om bestanden uit de lijst te verwijderen, selecteert u de bestanden die u wilt verwijderen en klikt u op het pictogram voor verwijderen.
    U kunt bestanden ook verwijderen door deze te selecteren en naar het Verwijderen-pictogram te slepen.
  10. Selecteer een workflow in de lijst Workflow.
    Als de door u geselecteerde workflow is uitgeschakeld, klik dan op Inschakelen, het pictogram Inschakelen, of selecteer een andere workflow uit de lijst.
  11. Klik op Indienen.
  12. Zodra de taak bij een bepaalde workflow is ingediend, kunt u de taak vanuit de Alle taken-pod naar een andere workflow of printer slepen.