Installeren en configureren van TotalFlow PM PDF Print Driver op Mac OS X

Voor de installatie van TotalFlow PM PDF Print Driver moet u beschikken over OS X Mavericks (versie 10.9) of hoger. Ook moet u beheerdersrechten hebben voor het systeem waarop u installeert.
Volg deze stappen om TotalFlow PM PDF Print Driver te installeren via de interface van TotalFlow Production Manager:
  1. Meld uzelf aan bij Mac OS als beheerder.
  2. Open TotalFlow Production Manager in een ondersteunde browser.
  3. Klik rechts op de menubalk op Beheerdertoepassingen, het pictogram voor beheerderstoepassingen.
  4. Selecteer Stuurprogramma downloaden... in de optielijst die verschijnt.
  5. Sla het stuurprogramma-archief op uw computer op.
  6. Ga naar Downloads Ricoh en klik met de rechtermuisknop op het pictogram TotalFlow PM PDF Print Driver.
  7. Selecteer Openen in het getoonde menu.
    Het installatieprogramma start.
  8. Volg de instructies om het installatieprogramma uit te voeren.
  9. Selecteer een taal voor het installatieprogramma en klik op OK:

Het dialoogvenster Inleiding wordt weergegeven.

10. Klik op Volgende.
  11. Ga als volgt te werk in het dialoogvenster Licentieovereenkomst:
    1. Lees de licentieovereenkomst.
    2. Selecteer Ik ga akkoord met de licentieovereenkomst.
    3. Klik op Volgende.
  12. Ga als volgt te werk in het dialoogvenster Gebruiker en bedrijf:
    1. Voer uw naam in het veld Gebruikersnaam in.
    2. Voer in het veld Bedrijfsnaam de naam van uw bedrijf in.
    3. Klik op Volgende.
  13. Voer in het dialoogvenster Server IP/hostnaam instellen de IP of hostnaam in van de TotalFlow Production Manager-server waarop u taken wilt indienen.
  14. Controleer de informatie in het dialoogvenster Installatieoverzicht en klik op Installeren.

TotalFlow PM PDF Print Driver wordt geïnstalleerd en geactiveerd.

Om het IP-/hostnaamadres van de TotalFlow Production Manager-server te wijzigen waarop u taken wilt indienen, volgt u de volgende stappen:
  1. Ga naar de map Toepassingen.
  2. Open de TotalFlow PM PDF Print Driver toepassing voor IP-wijziging.
  3. In het tabblad Instellingen voert u in het veld Server wijzigen de nieuwe IP/hostnaam in:
    Dialoogvenster IP van server wijzigen
  4. Om te controleren of de verbinding met de nieuwe server tot stand is gebracht, klikt u op Verbinding testen of OK. Als de verbinding geldig is, wordt de nieuwe IP/hostnaam opgeslagen.
  5. Klik op Annuleren om de toepassing af te sluiten.
Belangrijk: Hoewel alleen gebruikers met beheerdersrechten TotalFlow PM PDF Print Driver kunnen installeren, kan elke gebruiker de IP/hostnaam van de server wijzigen.

Als een gebruiker de IP/hostnaam van de TotalFlow Production Manager-server wijzigt, dienen alle gebruikers van TotalFlow PM PDF Print Driver taken bij de nieuwe afdrukserver in te dienen, tenzij het weer wordt veranderd.

Volg deze stappen om TotalFlow PM PDF Print Driver te installeren via het installatiepakket van TotalFlow Production Manager:

1. Open het installatiepakket van TotalFlow Production Manager op de computer waarop TotalFlow Production Manager is geïnstalleerd.
  2. Open de map Stuurprogramma.
  3. Kopieer het archief RICOH_TotalFlow_PM_PDF_Print_Driver_4_x_x_MacOSX.zip naar uw apparaat.
  4. Pak de archiefbestanden uit en voer de installatie van het stuurprogramma uit.