Objecten van het ene naar het andere systeem kopiëren

Als u objecten van het ene TotalFlow Production Manager-systeem wilt dupliceren naar een ander systeem, kunt u ze exporteren van het oorspronkelijke systeem en vervolgens importeren in het nieuwe systeem, in plaats van ze handmatig opnieuw te maken. Beheerders kunnen de server, printers, printergroepen, papier, gebruikers, rapporten, workflows, activiteiten en meldingen exporteren en importeren. Taken kunnen niet worden geëxporteerd en geïmporteerd.

Als u een object importeert dat dezelfde naam heeft als een bestaand object van hetzelfde type, wordt de inhoud van het bestaande object overschreven met de nieuwe inhoud.

Ga als volgt te werk om objecten van het ene systeem naar het andere te kopiëren:
  1. Op het bronsysteem:
    1. Meld u bij TotalFlow Production Manager aan als beheerder.
    2. Klik in de menubalk op Configuratie.
    3. Klik in de Server-pod op Exporteren.

Dit bestand wordt automatisch op het klantsysteem opgeslagen. De standaardnaam van dit bestand is TotalFlow_Production_Manager_Export_yyyy_mm_dd_hh_mm_ss.xml. Er is geen voorloopnul wanneer de waarde van maand, dag, uur, minuut of seconde slechts één cijfer is.

2. Op het doelsysteem:
    1. Meld u bij TotalFlow Production Manager aan als beheerder.
    2. Klik in de menubalk op Configuratie.
    3. Klik in de Server-pod op Importeren.

Het dialoogvenster Objecten importeren wordt weergegeven:

Dialoogvenster Importeer objecten

4. Klik op Bladeren en selecteer het XML-bestand met de geëxporteerde objecten. Klik vervolgens op Openen of op Opslaan (afhankelijk van uw browser).

De objecten uit dat bestand worden weergegeven. Standaard zijn al die items geselecteerd:

Dialoogvenster Importeer objecten

5. Selecteer de objecten die u wilt importeren. Sommige objecten in het bestand staan mogelijk al op uw apparaat. In dit geval wordt een bericht weergegeven om u hieraan te herinneren.
    6. Klik op OK.
      De objecten worden opgeslagen op de downloadlocatie die in de browser-instellingen is opgegeven.
        Opmerking:
      1. Wis de browsercache om ervoor te zorgen dat alle objecten correct zijn geïmporteerd.
      2. Wanneer u Aangepast-printers importeert of migreert, dient u ervoor te zorgen dat u ook de aangepaste printerdefinitiebestanden voor die printers importeert.