Taken van RICOH TotalFlow Prep indienen

Met behulp van TotalFlow Prep kunt u taken en taaktickets indienen bij een workflow.
Ga als volgt te werk om vanuit TotalFlow Prep een taak te verzenden naar een workflow van TotalFlow Production Manager:
  1. Zorg dat de workflow is geconfigureerd en gekoppeld is met een printer die taaktickets ondersteunt in TotalFlow Production Manager.
  2. Zorg ervoor dat de workflow is geregistreerd als een printer in TotalFlow Prep.
  3. Maak in TotalFlow Prep een taak aan.
  4. Selecteer de workflow in het menu Printers op de menubalk.
  5. Bewerk de taak.
  6. Klik aan de rechterkant van het instellingengebied op Taakset-up. Selecteer Afdrukmodus en vervolgens Normale afdruk of Vastgehouden afdruk.
  7. Klik op Knop Afdrukken, de knop Afdrukken.