De taakopties configureren

U kunt de basisinformatie voor de taak bewerken.
U kunt als volgt de taakopties configureren:
  1. Klik links in het scherm op Taakset-up.
  2. Voer in het veld Kopieën het aantal exemplaren in dat u wilt afdrukken.
  3. Voer in het veld Paginabereik één of meerdere pagina's (gescheiden door komma's) of een bereik in om op te geven welke pagina's u wilt afdrukken.
    Opmerking: Dit veld is alleen beschikbaar wanneer dit wordt ondersteund door de printerconfiguratie.
  4. Kies aan de hand van de opties in de lijst Afdrukmodus of u wilt afdrukken, wilt vasthouden of beide.
    Opmerking: Deze waarde is alleen beschikbaar wanneer dit wordt ondersteund door de printerconfiguratie.
  5. Vouw de Taakinformatie-groep uit.
  6. Voer in het veld Taaknaam de naam van de taak in.
  7. Voer de code in het veld Gebruikerscode in, indien beschikbaar. Deze code wordt gebruikt voor facturatie- en traceringsdoeleinden.
  8. Stel een datum en tijd voor het afdrukken van de taak in door Uiterlijk te selecteren in de lijst Einddatum.
  9. Om de gebruiker op te geven die de taak heeft aangemaakt, voert u een naam in het veld Gebruikersnaam in of selecteert u een reeds geregistreerde gebruiker in de lijst.
  10. Om de gebruiker op te geven die eigenaar is van de taak, voert u een naam in het veld Klant in.
  11. Wanneer u heeft gekozen om een bannerpagina aan de taak toe te voegen, dient u de informatie die op de banner afgedrukt moet worden, in het veld Bannerpagina-informatie te bewerken.
  12. Gebruik het veld Speciale aanwijzingen wanneer u aanvullende instructies voor het verwerken van de taak moet opgeven.
  13. Voeg extra informatie over de taak toe in de velden Opmerkingen 1 en Opmerkingen 2.
  14. Voer in het veld Beschrijving een tekst in om een beschrijving aan de taak toe te voegen.