Logboeken weergeven

Elk TotalFlow Production Manager-object beschikt over een logboek met berichten over de bewerkingen van het object, zoals wijziging van eigenschappen. Voor taken bevat het logboek tevens berichten over de voortgang in TotalFlow Production Manager. Als er verwerkingsfouten zijn opgetreden, worden de fouten weergegeven middels foutberichten.

Operators en beheerders kunnen de logboeken voor workflows, printers en taken bekijken. Beheerders kunnen ook de logboeken voor de server, papier en gebruikers bekijken.

Logboeken bevatten meldingen die zijn uitgegeven voor objecten die nog niet zijn verwijderd. Wanneer een gebruiker een object verwijdert, worden de logboekbestanden verplaatst naar auditbestanden in de map installlatiestation:\aiw\aiw1\audit\object_type.

Er is geen limiet voor de omvang van logboeken.

Ga als volgt te werk om het logboek voor een object weer te geven:

1. Selecteer het object in de object-pod, klik op Meer en klik vervolgens op Logbestand...

Het objectlogboek wordt weergegeven. Hierin staan de berichten die de afgelopen drie dagen zijn weergegeven. In dit voorbeeld wordt een taaklogboek weergegeven:

Taaklogboek

2. Als de tekst van een bericht is afgebroken, plaatst u de muisaanwijzer op de berichtvermelding.
  3. Als u de berichten wilt sorteren op berichttype of op een andere kolom, klikt u op de kolomkop.
    Klik één keer om in oplopende volgorde te sorteren. Klik twee keer om in aflopende volgorde te sorteren.
  4. Als u wilt wijzigen hoe en wat er in het logboek wordt weergegeven, wijzigt u deze velden:
    Resultaten tonen voor
    De standaardinstelling is dat u berichten ziet die in de afgelopen drie dagen door TotalFlow Production Manager zijn uitgegeven voor het object. Als u een andere periode wilt selecteren, gebruikt u de lijst voor dit veld en de bijbehorende keuzerondjes.
    Type
    De standaardinstelling is dat u berichten ziet van het type Alle. Als u een ander type informatie wilt selecteren, gebruikt u de lijst voor dit veld.
  5. Ga als volgt te werk om het logboek op te slaan als een tekstbestand:
    1. Klik op Exporteren.

Afhankelijk van uw besturingssysteem en browserinstellingen wordt mogelijk het dialoogvenster Locatie voor downloaden selecteren weergegeven.

2. Geef de bestandsnaam en de locatie van het logboek op als u dit dialoogvenster ziet.
      Geef als bestandstype .csv op.
      Als u dit dialoogvenster niet ziet, wordt het logboekbestand opgeslagen op uw standaardlocatie voor Downloads.
    3. Klik op Opslaan.
    Opmerking: Om een geëxporteerd logbestand te bewerken, gebruikt u een editor die UTF-8 ondersteunt.