Taken samenvoegen

U kunt meerdere PDF-taken samenvoegen tot één taak.

Om taken samen te voegen, gaat u als volgt te werk:

1. Selecteer in de Alle taken-pod de taken die u wilt samenvoegen tot één taak.
  2. Klik met de rechtermuisknop op de selectie en klik vervolgens op Samenvoegen....

Het dialoogvenster Taken samenvoegen wordt weergegeven:

Dialoogvenster Taken samenvoegen

3. Om de taakvolgorde aan te passen, sleept u de taken in de lijst naar de positie waar u ze nodig heeft. Om een taak uit de samenvoeglijst te verwijderen, selecteert u de taak en klikt u vervolgens op , het pictogram Verwijderen.
  4. Klik op OK.

TotalFlow Production Manager past de eerste taak in de samenvoegvolgordelijst aan en bewaart deze. Deze taak wordt de hoofdtaak. De overige samengevoegde taken worden verwijderd.

De resulterende samengevoegde taak krijgt de naam en de meeste van de eigenschappen van de hoofdtaak. De taaknaam ziet er ongeveer als volgt uit: naam eerste taak-merged.

U kunt ook taken samenvoegen in de Wachtrijen-pod.

Belangrijk:
  • U kunt alleen PDF-taken samenvoegen.
  • Als u PDF-taken wilt samenvoegen die met een wachtwoord zijn beveiligd, dan moet u de PDF-bestanden eerst ontgrendelen.
  • Elk deel van de samengevoegde taak begint op de voorzijde van een vel.
  • U kunt geen taken samenvoegen waarvan Impositie is ingesteld op Boekje, Perfect of Snelheid.
  • In de samengevoegde taken blijven de meeste instellingen voor pagina-uitzonderingen behouden, zoals velinvoegingen, papier- of kleurvervangingen en subsetnietjes.