Mozilla Firefox configureren

Om met Mozilla Firefox toegang te krijgen tot TotalFlow Production Manager, moet u de browser configureren.
Opmerking: Deze procedure beschrijft hoe u Mozilla Firefox 116 configureert in Windows 11. Er zijn mogelijk kleine verschillen met andere versies van Firefox of Windows.

Ga als volgt te werk om Mozilla Firefox te configureren:

1. Open Firefox.
  2. Typ de volgende opdracht in de adresbalk:
    about:config
  3. Druk op Enter.
    Er wordt een waarschuwing weergegeven.
  4. Klik op Het risico accepteren en doorgaan

De pagina Geavanceerde voorkeuren wordt geopend.

5. Typ javascript.enabled in de zoekbalk.
  6. Zorg ervoor dat de waarde voor javascript.enabled op true is ingesteld.
  7. Ga als volgt te werk om de taal te wijzigen die TotalFlow Production Manager gebruikt voor de gebruikersinterface:
    1. Klik rechtsboven op het pictogram van het menu voor het openen van de toepassing en selecteer vervolgens Instellingen in het menu.
    2. Blader op de pagina Algemeen omlaag naar Taal en vormgeving Taal.
    3. Klik op de knop Kiezen naast Talen van uw voorkeur kiezen voor het weergeven van webpagina's

Het dialoogvenster Taalinstellingen voor webpagina's wordt weergegeven.

4. Als de taal van uw voorkeur niet in de lijst staat, klik dan op Selecteer een taal om toe te voegen, selecteer vervolgens een taal en klik op Toevoegen.
    5. Selecteer de taal van uw voorkeur en klik op Omhoog verplaatsen totdat deze taal het eerste item in de lijst is.
      TotalFlow Production Manager ondersteunt de volgende talen:
      • Nederlands
      • Engels
      • Frans
      • Duits
      • Italiaans
      • Japans
      • Spaans
        Opmerking:
      • Als u de browsertaal instelt op een taal die niet wordt ondersteund, gebruikt TotalFlow Production Manager standaard het Engels.
      • Als er meer dan één locatie beschikbaar is voor een taal, bijvoorbeeld English\United Kingdom [en-gb] en English\United States [en-us], maakt het niet uit welke locatie u kiest.
    6. Klik op OK.
  8. Blader op de pagina Privacy en beveiliging omlaag naar Geschiedenis.
  9. Klik op het pijltje naast Firefox zal en selecteer Aangepaste instellingen gebruiken voor geschiedenis.
  10. Selecteer in de lijst met opties de optie Browse- en downloadgeschiedenis onthouden.