Handelsmerken

Adobe, het Adobe-logo, Acrobat, het Adobe PDF-logo, Distiller en Reader zijn gedeponeerde handelsmerken of handelsmerken van Adobe Systems Incorporated in de Verenigde Staten en/of in andere landen. Alle andere handelsmerken zijn het eigendom van hun respectieve eigenaren. Onderdelen van dit softwareproduct zijn ©Copyright 1984 – 2023 Adobe Systems Incorporated en zijn licentiehouders. Alle rechten voorbehouden.

Op Eclipse OpenJ9-documentatie is het volgende copyright van toepassing: Copyright © 2017, 2021 IBM Corp.

Enfocus PitStop Server is een handelsmerk van Enfocus BVBA. Enfocus is een bedrijfsonderdeel van Esko.

Fiery is een geregistreerd handelsmerk van Electronics for Imaging, Inc. in de V.S. en/of sommige andere landen. EFI is een handelsmerk van Electronics for Imaging, Inc. in de V.S. en/of sommige andere landen.

Firefox is een geregistreerd handelsmerk van de Mozilla Foundation.

Google en Chrome zijn handelsmerken van Google Inc.

IBM, het IBM-logo en ibm.com zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van International Business Machines Corporation in een groot aantal wereldwijde rechtsgebieden. Andere product- en servicenamen kunnen handelsmerken zijn van IBM of andere bedrijven.

Java en alle op Java gebaseerde handelsmerken en logo's zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van Oracle en/of diens gelieerde ondernemingen.

MarcomCentral en FusionPro zijn geregistreerde handelsmerken van MarcomCentral®, een Ricoh Company.

Microsoft, Windows, Windows Server, en Microsoft Edge zijn geregistreerde handelsmerken of handelsmerken van Microsoft Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen.

De juiste namen van de besturingssystemen van Windows luiden als volgt:

• Windows 10:
    • Microsoft® Windows 10 Pro
    • Microsoft® Windows 10 Enterprise
  • Windows 11:
    • Microsoft® Windows 11 Pro
    • Microsoft® Windows 11 Enterprise
  • Windows Server 2016:
    • Microsoft®Windows Server® 2016 Standard
  • Windows Server 2019:
    • Microsoft®Windows Server® 2019 Standard
    • Microsoft®Windows Server® 2019 Essentials
  • Windows Server 2022:
    • Microsoft®Windows Server® 2022 Standard
    • Microsoft®Windows Server® 2022 Essentials

OpenJDK is een handelsmerk van Oracle America, Inc. Java en OpenJDK zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van Oracle en/of diens dochterondernemingen. Copyright Oracle America, Inc.

PostgreSQL Database Management System (voorheen bekend als Postgres, en vervolgens als Postgres95) is een handelsmerk van Cybertec – The PostgreSQL Database Company.

RICOH TotalFlow Prep is een handelsmerk van Ricoh Company, Ltd. in de Verenigde Staten en/of andere landen.

Safari is een gedeponeerd handelsmerk van Apple, Inc.

Het onderdeel licentiebeheer is gebaseerd op één of meer van de volgende copyrights:

Sentinel® RMS
Copyright 1989-2022 Thales Group
Alle rechten voorbehouden.

Sentinel® Caffe ™
Copyright 2008–2022 Thales Group
Alle rechten voorbehouden.

Sentinel® EMS
Copyright 2008–2022 Thales Group
Alle rechten voorbehouden.

Andere hierin gebruikte productnamen worden uitsluitend ter identificatie gebruikt en zijn mogelijk handelsmerken van hun respectievelijke eigenaars. Wij maken geen enkele aanspraak op deze merken.