Indienen van taak gestopt vanwege fout in Editor Taakeigenschappen

Als een TotalFlow Production Manager Job Submission-sessie onverwachts stopt, zijn er hiervoor verschillende redenen mogelijk:
  1. U heeft de browser ververst of deze gesloten in plaats van dat u de knop Sluiten heeft gebruikt om de vorige sessie te beëindigen.
  2. Er zijn per ongeluk gegevens verwijderd uit de sessiemap.
  3. Uw browser maakt gebruik van een ongeldige sessie.

Als uw taaksessie is gestopt met de volgende foutmelding: S00103E: Er is een fout in de Editor Taakeigenschappen opgetreden: filepath (het systeem kan het opgegeven pad niet vinden), doet u het volgende:

1. Klik op OK.
  2. Sluit de TotalFlow Production Manager Job Submission-sessie met de knop Sluiten.
  3. Open een nieuwe TotalFlow Production Manager Job Submission-sessie.