De permanente licentie installeren

Het installatieprogramma van TotalFlow Production Managerinstalleert een proeflicentie. Met de proeflicentie kunt u TotalFlow Production Manager gedurende 60 dagen gebruiken. Als u na het vervallen van de proeflicentie TotalFlow Production Manager wilt blijven gebruiken, moet u een permanente licentie installeren.

U kunt de permanente licentie installeren zodra TotalFlow Production Manager is geïnstalleerd. U hoeft niet te wachten totdat de proeflicentie vervalt.

Om de permanente licentie van TotalFlow Production Manager te installeren, heeft u de e-mail met de Entitlement ID (EID) van Ricoh nodig.

U kunt TotalFlow Production Manager aanschaffen met daarbij een of meer van de volgende aanvullende licenties:

Uitgebreide workflow
Met deze optie kunt u geavanceerde workflowactiviteiten gebruiken, zoals preflighting, andere gegevensstromen naar PDF converteren. Dit maakt deel uit van de proefperiode.
Enhanced Preflight component
Met behulp van deze optie kunt u aangepaste preflight-profielen en actielijsten gebruiken.
Geavanceerde impositie
Met deze optie kunt u gebruikmaken van de activiteit Impositie, waarmee u uitvoerbestanden met complexe lay-outs, barcodes, markeringen en bannervellen kunt aanmaken. Dit maakt deel uit van de proefperiode.
Als u kiest voor één van deze versies van TotalFlow Production Manager, moet u de bijbehorende licentiesleutel kopen.
    Belangrijk:
  1. Als u een van de aanvullende onderdelen heeft aangeschaft, kunt u het aantal printers dat met TotalFlow Production Manager wordt gebruikt, uitbreiden tot 15.
  2. Als u TotalFlow Production Manager met het Base Preflight-onderdeel heeft gebruikt voordat u TotalFlow Production Manager met het Enhanced Preflight-onderdeel installeerde, moet u de cache van uw browser wissen. U doet dit om ervoor te zorgen dat de grafische interface van de huidige versie correct wordt weergegeven.

Voer deze procedure uit op de computer waarop u TotalFlow Production Manager heeft geïnstalleerd.
  1. Klik in de werkbalk van Windows op Start, ga naar Alle programma's en klik vervolgens op Ricoh TotalFlow Print Manager.
  2. Klik met de rechtermuisknop op Licentiebeheer en vervolgens op Als administrator uitvoeren.
    De licentieapplicatie verschijnt.
  3. Klik op Help.
    De standaardbrowser wordt geopend. U ziet de Help-pagina voor de licentietoepassing met instructies voor het genereren van een licentiecode.
    Opmerking: Indien Microsoft Edge als standaardbrowser is ingesteld en u zich heeft aangemeld met de ingebouwde beheerdersaccount, treedt een fout op. Stel een andere browser als standaardbrowser in of gebruik een andere account met beheerdersrechten.
  4. Volg de instructies in de help van de licentieapplicatie.
    Opmerking: Lees de licentie-intrekking en overdrachtsinstructies in de installatiemap van Printer Connector indien u de licentie van TotalFlow Production Manager wilt verwijderen of verplaatsen. Deze instructies worden doorgaans opgeslagen in C:\Program Files\RICOH\Printer Connector\docs.