De gebruiken Hulpprogramma voor importeren van aangepaste printerdefinities

Met de Hulpprogramma voor importeren van aangepaste printerdefinities kunt u aangepaste printerdefinitiebestanden importeren en beheren die zijn aangemaakt door regionale experts. Deze bestanden worden .gpz-bestanden genoemd. Printer Connector zorgt ervoor dat uw aangepaste printerdefinitiebestanden beschikbaar zijn in TotalFlow Production Manager.
Voordat u een aangepast printerdefinitiebestand gaat toevoegen, moet u het Hulpprogramma voor importeren van aangepaste printerdefinities starten.
Voer de volgende stappen uit om het Hulpprogramma voor importeren van aangepaste printerdefinities te starten:
  1. Op het systeem waarop TotalFlow Production Manager is geïnstalleerd opent u het menu Start.
  2. Klik op Ricoh TotalFlow Production Manager en vervolgens op Hulpprogramma Aangepaste printer.
    De Hulpprogramma voor importeren van aangepaste printerdefinities-interface wordt geopend in uw standaardbrowser. Hier kunt u de gewenste printerdefinitiebestanden importeren of wissen.
Opmerking: Vanwege de beperkte communicatie tussenPrinter Connector en de verschillende aangepaste printers is de informatie over de taakstatus en de voortgang die TotalFlow Production Manager ontvangt mogelijk niet altijd accuraat. Controleer voor deze informatie de taakstatus op de fysieke printer.