Activiteiten aanmaken voor Hotfolder-toepassing uitvoeren

Om een taak te verwerken met een externe toepassing die gebruikmaakt van een hotfolder, moet u een activiteit van Hotfolder-toepassing uitvoeren aanmaken en toevoegen aan de workflow.

Zo maakt u een activiteit aan voor Hotfolder-toepassing uitvoeren:

1. Meld u bij TotalFlow Production Manager aan als beheerder.
  2. Klik in de menubalk op Bewerkingen.
  3. Klik links op de pagina in de Objecten-pod op Workflows.
  4. Selecteer de workflow die u wilt bewerken, klik op Meer en klik vervolgens op Editor en eigenschappen.... Of selecteer een workflow en klik op Workflow bewerken het pictogram Workflow bewerken.

De workflow wordt weergegeven in de Editor-pod.

5. Selecteer in het gedeelte Standaard van de Activiteiten-pod de activiteit Hotfolder-toepassing uitvoeren en klik op Kopiëren....
  6. Stel in het dialoogvenster Activiteit kopiëren waarden in voor alle vereiste eigenschappen.

Voor hulp bij het opgeven van bestandsnamen in de eigenschappen Teruggehaald bestand en Bestand om te verzenden, zie Bestandsnamen in symboolnotatie opgeven.

Gebruik een reguliere expressie om de waarde van Terughaalpatroon te bepalen. U kunt het symbool ${Job.Id} gebruiken in deze reguliere expressie om de taak-ID aan te geven. Omdat de taak-ID aan het begin van de bestandsnaam van taakbestanden staat in de spoolmap, en u de methode getFileName of getAbsoluteFileName gebruikt om de waarde van de eigenschap Bestand om te verzenden te bepalen, wordt de taak-ID aan het begin van de bestandsnaam weergegeven. Als de hotfolder een bestand terugstuurt met dezelfde bestandsnaam als het ingevoerde bestand, zal de taak-ID ook aan het begin van de bestandsnaam van het teruggestuurde bestand staan. De standaardwaarde van Terughaalpatroon, ${Job.Id}.*, komt overeen met elke bestandsnaam die met de taak-ID begint. Een waarde van ${Job.Id}.*[Pp][Dd][Ff] komt overeen met elke bestandsnaam die begint met de taak-ID wanneer PDF de bestandsextensie is.

Voor meer informatie over reguliere expressies, zie Reguliere expressies.

7. Klik op OK.

U ziet de nieuwe activiteit in het gedeelte Aangepast van de Activiteiten-pod.

8. Voeg de nieuwe activiteit toe aan de workflow waar u het indienen van taken voor verwerking door de hotfolder wilt inplannen.