De kleurvlakken opgeven die moeten worden afgedrukt

Geeft aan welke kleurvlakken afgedrukt moeten worden.
U kunt ervoor kiezen om alle of een aantal kleurvlakken af te drukken.
  1. Klik links in het scherm op Kleur.
  2. Ga naar Geselecteerde vlakken afdrukken.
  3. Om alle kleurvlakken af te drukken behalve het Special effect-kleurvlak, selecteert u CMYK.
  4. Om alle kleurvlakken af te drukken inclusief het Special effect-kleurvlak, selecteert u Alles.
  5. Om alleen een specifiek kleurvlak of een specifiek aantal kleurvlakken af te drukken, selecteert u Aangepast. U kunt kleurvlakken toevoegen of verwijderen via het Afdrukken-paneel.
    Opmerking:
  • Het kleurvlak Special effect is alleen beschikbaar wanneer dit wordt ondersteund door de printerconfiguratie.