De LPR-client installeren

Als u taken vanuit TotalFlow Production Manager wilt indienen bij Passthrough-printers, die zowel PDF als andere gegevensstromen kunnen afdrukken, moet u een LPR-client installeren op het systeem waarop TotalFlow Production Manager is geïnstalleerd. U moet ook een LPR-client installeren op elk systeem dat het LPD-protocol gebruikt om taken in te dienen bij TotalFlow Production Manager.
    Opmerking:
  • Er zijn veel verschillende LPR-clients verkrijgbaar. In deze procedures wordt uitgelegd hoe u de bij het Windows-besturingssysteem geleverde LPR-client installeert.
  • In deze procedure wordt beschreven hoe u de LPR-client installeert op Windows Server 2012. Er zijn mogelijk kleine verschillen met andere versies van Windows.
  1. Meld u bij Windows aan als lokale beheerder.
  2. Zoek in C:\Windows\SysWOW64 naar een bestand met de naam lpr.exe. Als u het vindt, kunt u stoppen.
    De LPR-client is al geïnstalleerd.
  3. Zoek in C:\Windows\System32 naar lpr.exe. Als u dit vindt, gaat u naar stap 5.
  4. Als u lpr.exe niet vindt, installeert u het onderdeel LPR-poortmonitor. Ga als volgt te werk om het onderdeel LPR-poortmonitor te installeren:
    1. Klik op Beheren.
    2. Klik op Rollen en functies toevoegen.
    3. Klik op Volgende tot u Functie bereikt.
    4. Schakel het selectievakje LPR-poortmonitor in en klik op Volgende.
    5. Klik op Installeren.
  5. Kopieer de volgende bestanden van C:\Windows\System32 naar C:\Windows\SysWOW64:
    • lpr.exe
    • lprhelp.dll
    • lprmon.dll
    • lprmonui.dll