De pagina Bewerkingen

De pagina Bewerkingen van de gebruikersinterface van TotalFlow Production Manager biedt een centrale locatie waar beheerders, operators en controleurs kunnen zien hoe TotalFlow Production Manager taken die binnenkomen, worden verwerkt en zijn voltooid rondstuurt en traceert. Ook de status van de printers en workflows die de taken verwerken, kunnen worden bekeken. Beheerders kunnen hier ook nieuwe printers, workflows en printergroepen aanmaken.

Beheerders en operators kunnen printers en workflows beheren. Op zowel de pagina Bewerkingen als de pagina Wachtrijen kunnen beheerders en operators taken toewijzen aan printers en taaktickets op het laatste moment nog bewerken.

De pagina Bewerkingen bevat een Objecten-pod, een Alle taken- en een Systeemoverzicht-pod. In de Objecten-pod kunt u wisselen tussen deze tabbladen:

• Printers
  • Workflows
  • Printergroepen
  • Verbindingen

In de Alle taken-pod worden alle taken weergegeven die TotalFlow Production Manager heeft ontvangen.

Om de Systeemoverzicht-pod weer te geven, klikt u op het pictogram Instellingen in de Alle taken-pod en selecteert u Systeemoverzicht. Er wordt een overzicht weergegeven van de taken op basis van hun huidige fase en u kunt kiezen om een groep taken weer te geven op een nieuw tabblad in de pod Alle taken.

Belangrijk: Gebruik altijd de paginaknoppen om te wisselen tussen tabbladen in de gebruikersinterface, omdat de browserknoppen vooruit en achteruit onverwachte resultaten kunnen opleveren.
Pagina Bewerkingen van de gebruikersinterface

Als u een handeling op een object wilt uitvoeren, selecteert u het object en vervolgens een van de opties bovenaan het tabblad. Of klik bovenaan de pod op Meer en selecteer een actie. U kunt ook met de rechtermuisknop op het object klikken en vervolgens een optie selecteren in het menu.