Gebruikers aanmaken

Gebruikers hebben een TotalFlow Production Manager-gebruikersnaam nodig om toegang tot het systeem te krijgen en TotalFlow Production Manager-acties uit te voeren. Deze gebruikersnamen zijn niet hetzelfde als Windows-gebruikersnamen.
U maakt als volgt een gebruiker:
  1. Meld u bij TotalFlow Production Manager aan als beheerder.
  2. Klik in de menubalk op Configuratie.
  3. Klik in de Gebruikers-pod op Nieuw

Het dialoogvenster Gebruiker aanmaken wordt weergegeven:

Dialoogvenster Gebruiker aanmaken

4. Voer voor de vereiste eigenschappen waarden in of selecteer deze.
    • Gebruikersnamen zijn hoofdlettergevoelig.
    • Wachtwoorden kunnen 8 tot 32 bytes lang zijn. Ze zijn hoofdlettergevoelig en mogen niet de volgende tekens bevatten:
      • ' (apostrof)
      • < (kleiner dan)
      • = (isgelijkteken)
      • > (groter dan)
      • ` (accent grave)
      • | (verticale streep)
      • ~ (tilde)
      • [DEL] (Delete-toets)
      • Alle controletekens
  5. Klik op OK.
Breng de gebruiker op de hoogte van de door u gemaakte gebruikersnaam en wachtwoord. Gebruikers moeten hun wachtwoorden wijzigen zodra ze zich de eerste keer aanmelden.

Om de activiteitenlogs van de gebruiker te bekijken, klikt u met de rechtermuisknop op de gebruikersnaam, of selecteert u de gebruikersnaam en klikt u op Meer en selecteert u vervolgens Logbestand....

Logboeken tonen voor gebruiker
Configureer de weergaveopties naar wens in het paneel dat wordt geopend.