AIWPnnnn Berichten

AIWP0012I I:Gebruiker {0} bestaat al in groep {1}.

Actie van de gebruiker: Geef een andere groep op en probeer de handeling opnieuw uit te voeren.

AIWP0017I I:Printer {0} bestaat al.

Actie van de gebruiker: Geef een andere printernaam op en probeer de actie opnieuw uit te voeren.

AIWP0057I I:Er bestaat al een object met de naam {0}.

Actie van de gebruiker: Geef een andere naam op en probeer de handeling opnieuw uit te voeren.

AIWP0068I I:Printer {0} is al uitgeschakeld.

Actie van de gebruiker: Ververs het internetbrowserscherm.

AIWP0069I I:Printer {0} is al ingeschakeld.

Actie van de gebruiker: Ververs het internetbrowserscherm.

AIWP3001W W:TotalFlow Production Manager kan deze taken niet annuleren: {0}.

Actie van de gebruiker: Ververs het internetbrowserscherm.

AIWP3003W W:TotalFlow Production Manager kan deze taken niet verwijderen: {0}.

Actie van de gebruiker: Ververs het internetbrowserscherm.

AIWP3007W W:TotalFlow Production Manager kan {0} niet verwijderen. Dit wordt gebruikt door {1}.

Actie van de gebruiker: Verwijder alles uit {1} voordat u het uit {0} verwijdert. Geef deze fout aan de helpdesk van de software door als het probleem zich blijft voordoen.

AIWP3010W W:Er bestaat al een ander object van hetzelfde type of een gerelateerd type met de naam {0}.

Verklaring: Twee objecten van hetzelfde type kunnen niet dezelfde naam hebben; en een activiteit kan niet dezelfde naam hebben als een workflow.

Actie van de gebruiker: Geef een andere naam op en probeer de handeling opnieuw uit te voeren. Geef deze fout aan de helpdesk van de software door als het probleem zich blijft voordoen.

AIWP3020W W:TotalFlow Production Manager heeft workflow {0} niet geüpdatet vanwege de actieve taakteller van {1}.

Actie van de gebruiker: Wacht tot TotalFlow Production Manager alle taken heeft verwijderd onder dit taaktype en probeer het opnieuw. Geef deze fout aan de helpdesk van de software door als het probleem zich blijft voordoen.

AIWP3051W W:{1} eigenschapswaarde: {2} van workflow {0} heeft geen lees- en schrijftoegang tot de map {3}.

Actie van de gebruiker: Geef een andere waarde op voor de eigenschap en probeer de handeling opnieuw uit te voeren.

AIWP3061W W:TotalFlow Production Manager kan {0} niet verwijderen. Het is beveiligd.

Actie van de gebruiker: {0} kan niet uit TotalFlow Production Manager worden verwijderd. Controleer de gebruikersrechten over {0}. Probeer de handeling opnieuw uit te voeren. Geef deze fout aan de helpdesk van de software door als het probleem zich blijft voordoen.

AIWP3070W W:TotalFlow Production Manager heeft geen SNMP-verbinding tot stand gebracht met printer {0}, omdat de printer niet bereikbaar is.

Actie van de gebruiker: Zorg dat de printer zichtbaar is in het netwerk en dat de printer werkt.

AIWP3071W W:{0} : {1}.

Systeemactie: er is een waarschuwing op de printer en deze waarschuwing moet opgelost worden. Deze melding is niet aangemaakt door TotalFlow Production Manager, maar is via SNMP van de printer ontvangen.

Actie van de gebruiker: Controleer de printer op waarschuwingen.

AIWP6070E I:Gebruiker {0} bestaat al.

Actie van de gebruiker: Selecteer een andere gebruikersnaam en probeer de handeling opnieuw uit te voeren.

AIWP6126E E:TotalFlow Production Manager kan de eigenschapswaarde niet wijzigen terwijl er een taak is toegewezen aan printer {0}.

Actie van de gebruiker: Wis alle taken uit de printer. Wijzig vervolgens de eigenschapswaarde opnieuw.

AIWP6137E E:TotalFlow Production Manager kan taak {0} niet opnieuw opstarten als de taak zich in een actieve modus bevindt ({1}).

Actie van de gebruiker: Controleer of de taak inactief is voordat u probeert de taak opnieuw op te starten.

AIWP6154E E:TotalFlow Production Manager kan printer {0} niet verwijderen terwijl er een taak actief is op de printer. Taak {1}.

Actie van de gebruiker: Verwijder de actieve taak van de printer en probeer de printer opnieuw te verwijderen.

AIWP6157E E:TotalFlow Production Manager kan taak {0} niet stoppen, omdat het zich in de {1}-modus bevindt.

Actie van de gebruiker: Gebruik de actie 'fout overschrijven' om de taak uit de foutmodus te verwijderen.

AIWP6210E E:{0} : {1}.

Systeemactie: Er is een foutmelding op de printer en deze foutmelding moet opgelost worden. Deze melding is niet aangemaakt door TotalFlow Production Manager, maar is via SNMP van de printer ontvangen.

Actie van de gebruiker: Controleer de printer op fouten.

AIWP6219E E:Kan papier {0} niet verwijderen. Het papier wordt door printer {1} gebruikt.

Actie van de gebruiker: Verwijder papier uit de printer en probeer het opnieuw te verwijderen.

AIWP6220E E:Kan papier {0} niet verwijderen. Het papier wordt door printer {1} gebruikt.

Actie van de gebruiker: Verwijder papier uit de printer en probeer het opnieuw te verwijderen.

AIWP6224E E:Printer {0} dient uitvoerladen te hebben die bij {1} zijn geselecteerd.

Actie van de gebruiker: Controleer of de geselecteerde uitvoerlade gereed is en zich op de printer bevindt.

AIWP6225E E:Printer {0} dient over {1} als ondersteund papier te beschikken.

Actie van de gebruiker: Voeg papier {1} als ondersteund papier toe op printer {0}.

AIWP6226E E:TotalFlow Production Manager kan geen verbinding maken met de printer via SNMP.

Actie van de gebruiker: Controleer het IP-adres en de netwerkverbinding van de printer en probeer het opnieuw.

AIWP6234E E:Er is enkele uren geprobeerd om een SNMP-verbinding tot stand te brengen, maar dat is niet gelukt.

Systeemactie: De printer of het netwerk is down.

Reactie van de gebruiker: Controleer het IP-adres en de netwerkverbinding. Schakel SNMP uit en weer in vanuit het notitieblok met printereigenschappen om opnieuw verbinding te maken.

AIWP6250E E:Maximaal toegestaan aantal printers ({0}) is overschreden.

Actie van de gebruiker: Verwijder één of meerdere printers en probeer het opnieuw.

AIWP6258E E:De papierwijziging kan niet dezelfde naam als een printer krijgen: {0}.

Actie van de gebruiker: Voer een andere naam voor de papierwijziging in en probeer opnieuw de papierwijziging uit te voeren.

AIWP6260E E:De wachtwoorden komen niet overeen.

Actie van de gebruiker: Voer uw wachtwoord en de bevestiging opnieuw in en zorg ervoor dat ze overeenkomen.

AIWP6284E E: Printer Connector kan geen goede verbinding maken met het gevraagde IP-adres.

Systeemactie:TotalFlow Production Manager kan geen verbinding maken met de printer via het netwerk.

Actie van de gebruiker: Controleer de netwerkstatus en controleer of de printer toegankelijk is via uw netwerk. Neem contact op met uw netwerkbeheerder wanneer het probleem blijft bestaan.

AIWP6290E E:Kan papier niet verwijderen: {0} papier wordt door papierwijziging {1} gebruikt.

Actie van de gebruiker: Verwijder de papierwijziging en probeer daarna opnieuw het papier te verwijderen.

AIWP6293I I:De workflow {0} is verwijderd.

Actie van de gebruiker: Dit is een informatiebericht. Er wordt geen actie van de gebruiker vereist.

AIWP6296E E:De actie 'Opnieuw afdrukken' kan niet worden uitgevoerd op taak {0}, omdat de taak wordt verwerkt.

Actie van de gebruiker: Wacht totdat de taak volledig verwerkt is en probeer de actie 'Opnieuw afdrukken' opnieuw uit te voeren.

AIWP6297E E:De actie 'Verwijderen' kan niet uitgevoerd worden op taak {0}, omdat de taak wordt afgedrukt.

Actie van de gebruiker: Wacht totdat de taak volledig is afgedrukt en herhaal de actie 'Verwijderen'.

AIWP6299W W:De vrije ruimte op de harde schijf bedraagt minder dan het vereiste niveau van {0} MB. Alle workflows zijn uit voorzorg uitgeschakeld.

Actie van de gebruiker: Maak ten minste {0} MB vrij op de schijf door onnodige taken van TotalFlow Production Manager of ongebruikte bestanden van het besturingssysteem te verwijderen. Schakel vervolgens de workflows weer in.

AIWP6302E E:Kan taak niet naar printer {0} verplaatsen, omdat de taak zich in de herstelmodus bevindt.

Actie van de gebruiker: Verplaats de taak naar een andere printer of los de problemen op de printer op, zodat de printer zich niet in herstelmodus bevindt. Verplaats de taak dan opnieuw naar die printer.

AIWP6303E E:De printer kan niet verwijderd worden, omdat de volgende printer deze printers gebruiken als back-upprinter: {0}

Actie van de gebruiker: Verwijder de printer als back-upprinter voor andere printers en probeer hem opnieuw te verwijderen.

AIWP6307E E:Printergroep {0} kan niet worden aangemaakt, omdat er al een printer met die naam bestaat.

Actie van de gebruiker: Geef een andere naam op voor de printergroep.

AIWP6308E E:Printer {0} kan niet worden aangemaakt, omdat er al een printergroep met die naam bestaat.

Actie van de gebruiker: Geef een andere naam op voor de printer.

AIWP6309E E:Ongeldige SNMP-parameters voor printer: {0}: {1}.

Actie van de gebruiker: Controleer de SNMP-parameters.

AIWP6311E E:Printergroep {0} kan niet worden verwijderd, omdat deze door een of meer workflows wordt gebruikt.

Actie van de gebruiker: Wijs de workflows aan andere printergroepen of printers toe.

AIWP6312E E:Printergroep {0} kan niet worden verwijderd, omdat deze door één of meer taken wordt gebruikt.

Actie van de gebruiker: Verplaats de taken naar andere printergroepen of printers.

AIWP6314E E:Printergroep {0} kon niet worden aangemaakt op geüpdatet, omdat printer {1} niet op het systeem bestaat en de printergroep van de printer afhankelijk is.

Actie van de gebruiker: Controleer of u alle benodigde objecten heeft en probeer het opnieuw.

AIWP6315E E:Workflow {0} kan niet worden aangemaakt of geüpdatet, omdat printer {1} niet op het systeem bestaat en de melding daarvan afhankelijk is.

Actie van de gebruiker: Controleer of u alle benodigde objecten heeft en probeer het opnieuw.

AIWP6316E E:Er bestaat al een papier met de beschrijvende naam {0}.

Actie van de gebruiker: Geef een andere beschrijvende naam voor het papier op.

AIWP6321W W:TotalFlow Production Manager Printer Connector werkte niet op SNMPv3 en moet overschakelen naar SNMPv1.

Actie van de gebruiker: Controleer de SNMP-instellingen van de printer.

AIWP6323W W:Uw proeflicentie loopt over {0} dagen af.

Actie van de gebruiker: Het systeem werkt niet meer als de licentie is vervallen. Koop en installeer een volledige licentie om eventuele onderbrekingen te voorkomen. Start de licentietoepassing vanuit het Windows Start-menu op het systeem waar TotalFlow Production Manager op is geïnstalleerd en volg de instructies in de Help-functie van de licentietoepassing.

AIWP6324W W:Uw licentie is vervallen. Taken worden pas verwerkt als er een geldige licentie is geïnstalleerd.

Actie van de gebruiker: Koop en installeer een volledige licentie. Start de licentietoepassing vanuit het Windows Start-menu op het systeem waar TotalFlow Production Manager op is geïnstalleerd en volg de instructies in de Help-functie van de licentietoepassing.

AIWP6325E E:De bewerking is op dit moment niet beschikbaar voor printer "{0}". Zorg dat de aansluiting van de printer actief is.

Reactie van de gebruiker: controleer de JMF-aansluiting van de printer en zorg dat deze actief is. Controleer ook de netwerkverbinding van de printer.

AIWP6326E E:Notificatie {0} kon niet worden aangemaakt of geüpdatet, omdat printer {1} niet op het systeem bestaat en de notificatie daarvan afhankelijk is.

Actie van de gebruiker: Controleer of u alle benodigde objecten heeft en probeer het opnieuw.

AIWP6327E E:Notificatie {0} kon niet worden aangemaakt of geüpdatet, omdat printer {1} niet op het systeem bestaat en de notificatie daarvan afhankelijk is.

Actie van de gebruiker: Controleer of u alle benodigde objecten heeft en probeer het opnieuw.

AIWP6332E E:Taak {0} bevindt zich in de foutmodus, omdat onderliggende taak {1} zich in foutmodus bevindt.

Actie van de gebruiker: Probeer de fout van de onderliggende taak op te lossen of neem contact op met de helpdesk van de software.

AIWP6329I I:Printergroep {0} heeft {1} onderliggende taken uit {2} aangemaakt.

Actie van de gebruiker: Dit is een informatiebericht. Er wordt geen actie van de gebruiker vereist.

AIWP6330I I:Printergroep {0} heeft taak {1} naar printer {2} verplaatst.

Actie van de gebruiker: Dit is een informatiebericht. Er wordt geen actie van de gebruiker vereist.

AIWP6331I I:Printergroep {0} heeft taak {1} als onderliggende taak van taak {2} aangemaakt en het aantal kopieën ingesteld op {3}.

Actie van de gebruiker: Dit is een informatiebericht. Er wordt geen actie van de gebruiker vereist.

AIWP6328E E:De inhoud van de geïmporteerde bron is ongeldig, omdat de volgende fout is opgetreden: {0}

Actie van de gebruiker: Zorg ervoor dat de inhoud van het importbestand geldig is. Exporteer de bronnen opnieuw en probeer ze nogmaals te importeren.

AIWP6335W W: Het geselecteerde paginabereik valt buiten het paginabereik voor taak {0}.

Actie van de gebruiker: Selecteer een geschikt paginabereik en probeer de handeling opnieuw uit te voeren.