Afgedrukte taken-rapport

In het Afgedrukte taken-rapport staat informatie over de taken die zijn afgedrukt.

In dit rapport staan de volgende kolommen:

Kolomtitel Beschrijving
ID De taak-ID.
Naam De naam van de taak.
Gebruikerscode De ingestelde code voor de taak, zodat deze alleen op bepaalde printers kan worden afgedrukt.
Gebruikersnaam De naam van de gebruiker die de taak heeft gemaakt. De weergegeven naam kan anders zijn afhankelijk van de taakindieningsmethode of het platform.
Klant De klant voor wie de taak is afgedrukt.
Afdrukeindtijd De datum en tijd waarop de taak is voltooid.
Printer De printer waarop de taak is afgedrukt.
Afgedrukte pagina's Het totale aantal afgedrukte pagina's (het aantal pagina's in de taak vermenigvuldigd met het aantal afgedrukte exemplaren).
Afgedrukte kopieën Het aantal afgedrukte exemplaren.
Statement-vellen Het aantal Statement-vellen dat is afgedrukt.
A5-vellen Het aantal A5-vellen dat is afgedrukt.
Legal-vellen Het aantal Legal-vellen dat is afgedrukt.
Letter-vellen Het aantal Letter-vellen dat is afgedrukt.
A4-vellen Het aantal A4-vellen dat is afgedrukt.
Tabloid-vellen Het aantal Tabloid-vellen dat is afgedrukt.
A3-vellen Het aantal A3-vellen dat is afgedrukt.
Vellen van 12 x 18 inch Het aantal 12x18 inch-vellen dat is afgedrukt.
SRA3-vellen Het aantal SRA3-vellen dat is afgedrukt.
Kleuren pagina''s Het aantal kleurenpagina's van de taak.
Zwart-wit pagina''s Het aantal zwart-witpagina's van de taak.
Overige vellen Het aantal afgedrukte vellen van andere papiersoorten dan de standaardvellen.