Workflows en printers inschakelen

Als u een object inschakelt, is het beschikbaar voor TotalFlow Production Manager. Operators en beheerders kunnen workflows en printers inschakelen.
Een workflow kan invoerbestanden ontvangen terwijl deze is uitgeschakeld, maar moet zijn ingeschakeld om TotalFlow Production Manager-taken te maken en voor verdere verwerking door te sturen.
U kunt objecten als volgt inschakelen:
  • Selecteer het object en klik vervolgens op Inschakelen, het inschakelpictogram rechts ervan.
  • Selecteer het object en klik vervolgens op Inschakelen, de inschakelknop op de werkbalk van het tabblad.
  • Klik met de rechtermuisknop op het object en selecteer vervolgens Ingeschakeld in de lijst met opties die wordt geopend.