Workflows en printers uitschakelen

Als u een object uitschakelt, is het niet meer voor TotalFlow Production Manager beschikbaar. Operators en beheerders kunnen workflows en printers uitschakelen.

Een workflow kan invoerbestanden ontvangen terwijl deze is uitgeschakeld, maar moet zijn ingeschakeld om TotalFlow Production Manager-taken te maken en voor verdere verwerking door te sturen.

Taken die reeds aan een uitgeschakelde printer zijn toegewezen, worden daar nog steeds op afgedrukt.

U kunt objecten als volgt uitschakelen:
  • Selecteer het object en klik vervolgens op Uitschakelen, het uitschakelpictogram rechts ervan.
  • Selecteer het object en klik vervolgens op Uitschakelen, de uitschakelknop op de werkbalk van het tabblad.
  • Klik met de rechtermuisknop op het object en selecteer vervolgens Uitgeschakeld in de lijst met opties die wordt geopend.